Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lättähattujunat Merefesteille Turusta Uuteenkaupunkiin

8 kesäkuun 2024 klo. 10:15 - 23:30

!HUOMIO!
Juna MUS 1923 Turusta Uuteenkaupunkiin klo 17.30 on myöhässä johtuen toisesta junasta. Arvioitu lähtöaika klo 18.15. Pahoittelemme tilannetta ja päivitämme tähän uuden aikataulun kun juna pääsee lähtemään.

Juna on lähtenyt Turusta klo 18.09. Arvioitu saapuminen Uuteenkaupunkiin klo 19.25.

 

Museojuna-ajelut Turun ja Uudenkaupungin välillä jatkuvat jälleen! Tänä vuonna ajeluista ensimmäinen järjestetään lauantaina 8. kesäkuuta. Junan kalustona ovat 1950-luvun legendaariset Lättähattu-dieselmoottorivaunut. Päivän aikana Uudessakaupungissa on monenlaista nähtävää ja koettavaa, lisätiedot Uudenkaupungin tapahtumista: http://www.merefesti.fi/

Lauantaina 8.6. ajetaan kaksi edestakaista lähtöä Turusta klo 10:25 ja 17:30 alkaen. Junaan voi nousta myös väliasemilta tai matkustaa Uudestakaupungista Turun suuntaan ja takaisin klo 15:10 lähtevällä vuorolla. Junat pysähtyvät Raisiossa, Mynämäellä, Nousiaisissa ja Vinkkilässä. Uudessakaupungissa juna ajaa Kalarannan seisakkeelle. Uudessakaupungissa jää mukavasti aikaa tutustua lähiseutuun, museoihin ja käydä syömässä tai kahvilla. Molemmilla lähdöillä aikaa Uudessakaupungissa on 3 tuntia.

Huomioithan että asemarakennukest ovat yksityisomistuksessa. Kunnioitettahan yksityisalueita junaan siirtyessä.

Tervetuloa nostalgiselle matkalle!
Lastenrattaat yms. kookkaammat matkatavarat kulkevat ilman erillistä maksua junan matkatavaraosastossa.

Hyväksytyt maksukortit:

Tiedot

Päivämäärä:
8 kesäkuun 2024
Aika:
10:15 - 23:30