Yhteistyökumppanit

Lahjoittajat ja tukijat ovat merkittävässä osassa toimintaedellytystemme luomisessa ja ylläpitämisessä. Heidän avullaan olemme voineet menestyksekkäästi kasvaa ja siten turvata kotimaisen rautatiekulttuurin säilyminen elävänä; aitoina ja kiehtovina matkustuskokemuksina, eikä vain kuvina albumeissa ja muistoesineinä kaapeissa.

 

Yhteistyökumppanit:

Haapamäen Höyryveturipuistossa koet sadalta vuodelta rautateiden nostalgiaa. Lapsille alueella sijaitsee iso pomppulinna, liukumäki, pallomeri, satutalot, resiinoita, puistojuna ym. Höyryveturipuistossa järjestetään myös tanssia, teatteria ja konsertteja. Höyryveturipuisto sijaitsee Museovarikon naapurissa.

Suomen Rautatiemuseo

Suomen Rautatiemuseo on valtakunnallinen rautatieliikenteen erikoismuseo. HMVY toimii laajassa yhteistyössä Suomen Rautatiemuseon kanssa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palveluyritys. HMVY toimii laajassa yhteistyössä VR Groupin kanssa.

 

Teräspyörä-Steelwheel Oy on rautatiealan erikoisosaaja. Teräspyörä toimittaa monenlaista uutta rautatiekalustoa sekä huoltaa operaattorien koneet. HMVY käyttää Teräspyörän laadukkaita huolto- ja korjauspalveluita.

 

Sisun ydinosaaminen on keskittynyt Suomessa valmistettavien kuorma- ja sotilasajoneuvojen tuotekehitykseen ja tuotantoon. Sisu on Suomen markkinoilla raskasajoneuvojen kehittämisessä edelläkävijä, jonka vahvuutena on osaamisen lisäksi joustavuus ja palvelualttius. Sisu tukee HMVY:tä säiliökuorma-auton hankinnassa.

Mallikauppa on monipuolinen pienoismallikauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman pienoismalleja kaikille harrastajille. Mallikauppa tukee HMVY:n toimintaa ja HMVY:n jäsenet saavat Mallikaupan tuotteista 10 % alennuksen.

 

 

Suomessa painettuja suomalaisia kirjoja. Kustantaja Laaksonen on kustantanut Suomen kattavimman valikoima rautatieaiheista kirjallisuutta. Kustantaja Laaksosen tuotteita
on saatavilla HMVY:n kautta.

 

 

Esri Finland on paikkatietoratkaisujen asiantuntija ja Esrin ArcGIS-teknologian edustaja Suomessa. Paikkatietojärjestelmä (GIS = Geographic Information System) on kokonaisuus, jolla kerätään, ylläpidetään, tallennetaan, käsitellään, analysoidaan ja jaetaan sijaintiin liittyvää tietoa. HMVY:n karttatuotteet ja paikkatiedot tuotetaan Esrin ohjelmistoilla.

 

 

 

Katepal Oy on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja. HMVY käyttää Katepalin tuotteita museokalustossa, kuten puukoristen matkustajavaunujen katoissa, sekä museovarikon rakennuksissa.

Tamtron systems Oy on johtava digitaalisten vaaka- ja punnituslaitteiden sekä ajoneuvotietokoneiden kehittäjä, valmistaja ja markkinoija vaativaan ammattikäyttöön yli 40 vuoden kokemuksella.

Liikenne- ja viestintäministeriö tukee HMVY:n toimintaa harkinnanvaraisin kohdeavustuksin.

Museovirasto tukee HMVY:n toimintaa harkinnanvaraisin kohdeavustuksin.

  • HÄMEEN MUSEOSEURA
  • KEURUUN KAUPUNKI
  • SUOMEN RAUTATIEHISTORIALLINEN SEURA RY

 

Suuri kiitos kaikille yhdistystyksemme tukijoille eilen, nyt ja tulevaisuudessa!