Yhdistys

Haapamäen Museoveturiyhdistys ry (HMVY) on vuonna 1993 perustettu Keski-Suomessa, Keuruun Haapamäen kylässä toimiva kotimaisen rautatiekulttuurin säilyttämiseen erikoistunut yhdistys. Toiminta keskittyy vanhan rautatiekaluston kunnostus- ja ylläpitotoimintaan Haapamäen museovarikolla ja museojunaliikenteeseen ympäri Suomen.

Toiminnan perusta on jäsenistön tekemä aktiivinen, palkaton talkootyö. Yhdistyksen museokalustolla liikennöidään vuosittain eri puolilla Suomea. Jäsenmäärältään Haapamäen Museoveturiyhdistys on yli 500 jäsenellään Suomen kolmanneksi suurin rautatiealan harrastusyhteisö.

Jos haluat tukea rautatiekaluston säilyttämistä ja elävän museovarikon toimintaa, teet sen parhaiten liittymällä jäseneksemme ja ryhtymällä yhteistyökumppaniksemme! Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa eikä liittyminen edellytä käymistä talkoissa, osallistumista käytännön toimintaan tai sisällä muita sitoumuksia. Yhteistyökumppaneiksi otamme yrityksiä ja yhteisöjä.

Haapamäen Museoveturiyhdistys ry:n säännöt

Postiosoite: Veturipuistontie 1, 42800 Haapamäki
Sähköposti: info(at)hmvy.fi
Y-tunnus: 1087149-1
Verkkolaskuosoite: OVT 003710871491, OKOYFIHH
Pankkiyhteys: IBAN: FI97 5028 0940 0181 92, BIC: OKOYFIHH

Hallinto (sähköposti etunimi.sukunimi@hmvy.fi)

Puheenjohtaja Timo Vaittinen
Sihteeri Olli Aalto
Rahastonhoitaja Robert Ramstedt
Liikennepäällikkö Hannu Lehikoinen, p. 0400 898 150
Varikonpäällikkö Tino Sahisalmi

Hallituksen jäsenet 1.1.2021 alkaen:
Timo Vaittinen (pj), Panu Mäntynen (vpj), Robert Ramstedt (rh), Olli Aalto (siht.), Jani Niemelä, Markus Mylläri, Erja Kiviluoma (vara).

Osoiterekisterin ylläpitäjä:

Olli Aalto (olli.aalto(at)hmvy.fi)

Resiina-lehden yhteystiedot:

Resiina-lehden osoitteenmuutoksen ja kysymykset mahdollisista jakeluhäiriöistä voit tehdä sähköpostilla: